Galavečer k Mezinárodnímu dni Romů

29.02.2020 08:55

    V pátek 10. dubna 2020 se uskuteční v brněnském kulturním centru Semilasso slavnostní galavečer s předáním cen romským osobnostem. Záštitu převzali ministr kultury ČR PhDr. Lubomír Zaorálek, hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Bohumil Šimek a primátorka města Brna JUDr. Markéta Vaňková.

    Mezi nominovanými jsou osobnosti, které uspěly v oblasti sportu – Václav Sivák (mistr světa v kickboxu), hudby – Patrik (Rytmus) Vrbovský (rapper), Věra Bílá (in memoriam) a skupina Kale (za jejich společné celoživotní dílo v oblasti hudby), v divadle a filmu – Zdeněk Godla (herec) i ve společenské oblasti – Nikola Kokyová (Miss ČR).

    Během večera vystoupí například Jan Bendig, legendární skupina Kale a další. Program začíná v 16 hodin. Po předání cen bude následovat velká zábava a společná oslava Mezinárodního dne Romů až do ranních hodin. Počítá se s účastí až kolem 1 000 lidí. Pořadatelé akce proto doporučují zakoupit vstupenky bez váhání.

    Vstupenky budou ve dvou cenových relacích: 399 Kč na program a 1 500 Kč VIP (vstup na raut s osobnostmi, které se zúčastní večera).  (red)

 

—————

Zpět